Vladimirec
Страна 2 of 2 • Share •
Страна 2 of 2 •
1, 2
Re: Vladimirec
interesno resenie
moze da pomine
moze da pomine

gorivko- Број на мислења: 30
Местолокација: Штип
gorivko напиша:interesno resenie
moze da pomine
mislis na ova so zmigavcite i stopovite? ili...?na ideata za plugot od TV?
ova so zmigavcite e prvicno kolku da ze pricvrstat.ke im stavam uste silikon i ke ko izmaznam da izgleda podobro...
strongboyy- Број на мислења: 24
strongboyy напиша:gorivko напиша:interesno resenie
moze da pomine
mislis na ova so zmigavcite i stopovite? ili...?na ideata za plugot od TV?
ova so zmigavcite e prvicno kolku da ze pricvrstat.ke im stavam uste silikon i ke ko izmaznam da izgleda podobro...
i na dvete raboti toa so plugot za tv moze za mesanje na ugari ili proletno oranje
a za svetlata i toa e dbro takvi mozat da se najdat sekade taka da nema da mu ja mislis ako nekoj skrsis

da...ova so zmigavcive epten mi se sviga...skoro bez pari se kolku se evtini.plus mn ubavo izgledaat...a za plugot...toj e 2x10"...duri z amalku posiroko fakaat od plugovite so gi imam od 542 tie se kumanovski.a ovie so vladimirecot so gi zedov, tie se 2x12".so TV orav na dlabocina od 20tina cm, taka da...za na primer oranje pred sadenje tutun...za ugarenje(poplitko)... super ke se.a sprema sirinata na zafatot na sekoj dve pominuvanja, ke ima izorano kako tri pati da sum pominal...taka da mn pobrzo ke odi oranjeto.a kako zemjata e mn lezna za oranje, 542 ke gi vlece bez problem...zatoa sto si dvobrazdniot kumanovski, na mnogu od nivite mozam da oram so 2ra brza.no oram sepak so 1va ...zaso mn e brza 2rata...zemjata leta pola metro i pojke nastrana
.
tuku daj nekako da najdeme sajla za meracot na rabotni saati za vladimirecot...kaj nas nikade nema. mi rekoa na hrvatskiot forum deka pasuva sajla od lada. kupiv no nema vrska
.navojot e mn posirok kaj vladimirecot... moze li da najdes tamu vo tvojot kraj?
tuku daj nekako da najdeme sajla za meracot na rabotni saati za vladimirecot...kaj nas nikade nema. mi rekoa na hrvatskiot forum deka pasuva sajla od lada. kupiv no nema vrska
.navojot e mn posirok kaj vladimirecot... moze li da najdes tamu vo tvojot kraj?
za sajla tesko ke se najde i ovde. Pobarav vo nekolku prodavnici ovde no site samo digaat ramenja. Prv pat nekoj da im bara takvo nesto, a za stopovite i pozicionite svetla site gi nudat onie kockestite. ako doznaam nekoj prijatel da odi vo bugarija ke mu poracam da vidi i ako najde za povolna cena da zeme.

za zmigavcite...stopovite super mi se ovie...ne bi staval drugi.em eftini a i funkcionalni dosta.som ne sveti nekoja sijalicka, samo ja povlekuvam plastikata i se odlepuva.posle pak malku osem malku silikon i kako novo...ni stravcinja ni strafcigeri za promena na sijalica...a za sajla,bas bi ti bil blagodaren ako nekako ja nabavis...sepak...broj na vrtezi...rabotni casovi(za smenuvanje na masloto),...jas i na 542-kata nemase sajla, odma toa go srediv.sakam da si e se funkcionalno, a i korisna rabota e toa neli...
a...kako se zitata kaj vas?kaj nas epten susa...pokasno poseanite ne se ni niknati...a da sega mi tekna da prasam...sovet da mi dades...dali se prodavaat samo ramovite za prskalka za zito...ramovite so se dizni ...bidejki kupiv edna prskalka(310 l-slovenska),ama bez breneri...ima samo crevo dolgo...za prskanje rasadnici verojatno...mozno li e da se najdat po stovaristava za zemjodelska mehanizacija...?
i uste ova...mn retko go posetuvas forumov...
pozdrav od prilep:)
a...kako se zitata kaj vas?kaj nas epten susa...pokasno poseanite ne se ni niknati...a da sega mi tekna da prasam...sovet da mi dades...dali se prodavaat samo ramovite za prskalka za zito...ramovite so se dizni ...bidejki kupiv edna prskalka(310 l-slovenska),ama bez breneri...ima samo crevo dolgo...za prskanje rasadnici verojatno...mozno li e da se najdat po stovaristava za zemjodelska mehanizacija...?
i uste ova...mn retko go posetuvas forumov...
pozdrav od prilep:)
Ja vidov tvojata prskalka na reklama5?
Se prodava ram za prskanje zitarici, neznam tocno kolku pari e ama znam deka ne e eftin, neznam kaj bi mozelo da ima, prasaj sinpeks bitola, imaat web strana na internet.
Se prodava ram za prskanje zitarici, neznam tocno kolku pari e ama znam deka ne e eftin, neznam kaj bi mozelo da ima, prasaj sinpeks bitola, imaat web strana na internet.

danot- Admin
- Број на мислења: 134

ke vidam vo sinpeks...abe...znam deka ke me fati skoro kolku nova da kupev...ama toa e... se zeznav malku,ama se zaradi eden rodnina koj so ima zemeno prskalka za tomo vinkovic ,i toa ja smu ja najdov po oglasnici...taa bese so ramovi za prskanje ...nemu ne mu trebaa i si namesto creva za prskanje na ovostarnikot.i stalno mi velese zemi gi ramovite da gi koristis...nego i onaka ne mu trebale.aj ja najdov ovaa,i odam po ramovite mi veli 100 evra....
.aj da bea 8 metarski odma ke mu dadev 110 evra.ama tie se samo 5 metri...pak treba da pripravam...i mu gi vrativ.no ako najdam 8 ili poveke metarski odma kupuvam.kolku sakaat neka kostaat...
.aj da bea 8 metarski odma ke mu dadev 110 evra.ama tie se samo 5 metri...pak treba da pripravam...i mu gi vrativ.no ako najdam 8 ili poveke metarski odma kupuvam.kolku sakaat neka kostaat...
Ja ednas kupiv polovna prskalica Morava i zazaliv, imeno obicno prskalkite gi prodavaat lugeto zasto pocnuvaat da kinat gumici, se javuva lufta na klipnjacata i klipot ima lufta koja gi kine gumicite, pa i ja zameniv gumici i ja prodadov taa prrkalka zasto da ja remontirav pumpata mi trebaa min 100 evra. Za edna sezona na prskanje zameniv gumici 4 pati, pa si kupiv nova pumpa so koja sum raat veke 3 godini...
off topik
ako ima nesto prodolzuvame vo temata za prskalici
off topik

danot- Admin
- Број на мислења: 134

Страна 2 of 2 •
1, 2
Страна 2 of 2