Oranje

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Преглед на претходна тема Преглед на наредна тема Go down

Re: Oranje

Пишување  danot on Пон Дек 19, 2011 11:57 pm

Ne da e dobro oranjeto, odlicno e, nego zasto ne oras so vladimirecot, go proba li?

danot
Admin

Број на мислења: 134

Преглед на профилот на членот http://zemjodelie.macedonianforum.net

Вратете се на почетокот Go down

Re: Oranje

Пишување  strongboyy on Вто Дек 20, 2011 9:00 pm

danot напиша:Ne da e dobro oranjeto, odlicno e, nego zasto ne oras so vladimirecot, go proba li?

da super mi se izoraa nivite...a vlaznosta e skoro nikakva...so vladimirecot se uste nam orano, sea vo cetvrtok se dogovoriv so eden mehanicar da gi stelovame ventilite, zaso mn zacaduva pri dodavanje turaza...toj veli deka bosot treba da se stelova na bosista...no ke gi stelova ventilite...pa ke vidam kako ke bidi so cadenjeto(crn cad).a i toa polugite nazad...ednata e zavrtena naopaku Very Happy.a nemav vreme da ja namestam kako sto treba...pravev garaza za traktorite....vo nea sea se IMT-542,vladimirec,tomo vinkovic i renault 4...:)pod suvo.inaku taka stoea nadvor...no za proletnoto oranje sekako ke oram so vladimirecot Very Happy,mislam deka ke nemam problem so rakuvanjeto...veke mnogu nesta mi se sosem jasni...i so hidraulikata ...i so menjacot...edino so ne mi odi sam da cepkam po nego... nikogas ne sum se zanimaval so mehanicarska rabota, pa i obicen straf za mene e... nauka ...Wink

strongboyy

Број на мислења: 24

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Преглед на претходна тема Преглед на наредна тема Вратете се на почетокот

- Similar topics